İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası startı verildi

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Türkiye Yüzme Federasyonu ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin bu yıl 7. kez düzenlediği açık su yüzme yarışları, Urla Karantina Adası'nda gerçekleşti. 1.7.2019 10:22:30
İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası startı verildi

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Türkiye Yüzme Federasyonu ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin bu yıl 7. kez düzenlediği açık su yüzme yarışları,  Urla Karantina Adası'nda gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Urla Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışlara,  Türkiye'nin dört bir yanından 18- 69 yaş arası 126  yüzme sporcusu katılarak 2 bin metre mesafede şampiyonluk için kulaç attı.

Bu yıl ilk defa takımların da mücadele ettiği yarışlarda,  İzmir protokolünün de katıldığı özel bir yarış düzenlendi. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’unda katılım gösterdiği yüzme yarışı startını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Barış Kocagöz, İzmir Emniyeti Deniz Liman Şube Müdürü Alper Tuğbay, Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Müdürü Halil Necati Hatipoğlu, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Mihri Çelik, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkanı Kenan Yalabaç, Deniz Nakliyecileri Derneği Müdürü Mehdi Bıkmaz, İzmir Sahil ve Sağlık Bölge Müdürü Zafer Altegin ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Argun Gümüş yarışarak verdi.