Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı

Türk denizcilik tarihinin dönüm noktası olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 93.yıl dönümünde Urla’da törenle kutlandı. 4.7.2019 15:19:48
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı

Urla İskele Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen törene 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nın 93. Yıldönümü Urla İskele’de düzenlenen törenle kutlandı.  Seferihiser Kaymakamı ve Urla Kaymakam Vekili İlhan Abay, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mustafa Karabalık, Başsavcı Vekili Fatih Yaşin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Ferhat Çetinkaya ve Urlalılar’ın katıldığı törende Deniz Şehitleri Anısına denize çelenk bırakıldı. Törende günün anlam ve önemini öğretmen Dr. Eilif Gamze Özcan anlattı.