15 Temmuz şehitleri anıldı

Hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde 15 Temmuz şehitleri dualarla, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’de kutlandı. 16.7.2019 10:10:43
15 Temmuz şehitleri anıldı

Urla Yıldıztepe Şehitliği’nde başlayan programa Urla Kaymakamlığı’nı vekâleten sürdüren Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Karabalık, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Güray Aksüt, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Feryat Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve Urla halkı katıldı.

Yıldıztepe Şehitliği’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunularak dualar okundu. Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde devam eden program, Urla Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Şimşek’in konuşmasının ardından şiirler ve sinevizyon gösterimleriyle sona erdi.