Tiyatro Festivali Renkli Başladı

Urla Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Uluslararası 8'inci Toprak Sahne Tiyatro Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. 18.7.2019 17:19:27
Tiyatro Festivali Renkli Başladı

Urla Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Uluslararası 8'inci Toprak Sahne Tiyatro Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un yanı sıra oyuncular ve vatandaşların yer aldığı kortejde birbirinden ilginç kostümler yürüyüşe damga vurdu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki açılış töreninde ise Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir' diyerek sanat ve sanatçıya verdiği önemi vurgulamıştır. Biz de ilçemizi bir sanat ve kültür merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Konuşmaların ardından Koca Efeler Zeybek Grubu gösterisi ile Türk Kızılay Urla Şubesi'nin "Hayata Bağlan" projesi kapsamında Engelsiz Yürekler Geri Dönüşüm Defilesi gerçekleştirildi. Başkan Oğuz her iki ekibe de gösterileri nedeniyle birer teşekkür plaketi verdi. Daha sonra etkinlikler Malgaca Pazarı'nda ve Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti.