Başkan Oğuz, Zeytinalanı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Zeytinalanı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 16.8.2019 17:17:49
Başkan Oğuz, Zeytinalanı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’la birlikte Urla Belediyesi yetkilileri, meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve bölge muhtarları da saha çalışmasına katıldı.

Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek gereken çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Oğuz, “Bizlerin temel varoluş nedeni vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerine getirerek herkesin yüzünü güldürebilmek. Urla Belediyesi olarak imkânlar dâhilinde neler yapabiliyorsak ivedikle yerine getireceğiz” dedi.