OPTİMİST YARIŞLARI ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri kapsamında düzenlenen ve Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Uluslararası Urla Bağbozumu Optimist Yarışları Şampiyonası sona erdi. 17.8.2019 17:28:30
OPTİMİST YARIŞLARI ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri kapsamında düzenlenen ve Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Uluslararası Urla Bağbozumu Optimist Yarışları Şampiyonası sona erdi. Urla’nın denizinin yelken sporu için çok uygun olduğunu belirten Başkan Burak Oğuz; “Sporcularımız inşallah Türkiye ve dünya genelinde daha da iyi başarılar elde edip Urlamızı gururlandıracak” dedi.

Final ayağının bugün gerçekleştiği yarışların sonunda Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nde ödül töreni gerçekleşti. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’unda katıldığı ödül töreninde dereceye girenlere sertifikaları ve kupaları verildi.

Ödül töreninin ardından konuşan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “Her zaman belirttiğimiz gibi bizler hep sporun ve sporcularımızın yanındayız. Bu yarışmalara öncülük ettikleri içinde Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Biz bir deniz kentiyiz. Şuan bir tane Mavi Bayraklı plajımız var. Bu plajlarımızın daha da çok çoğalması için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki her geçen yıl kulüplerimiz ve sporcularımız Türkiye ve Dünya genelinde birçok başarılara imza atacaklar” dedi.

9 takım ve 36 yelkenciden oluşan takımların kıyasıya yarıştığı yarışmada birinci Göztepe Yelken Kulübü olurken, ikinci Umman, üçüncü ise Urla ARM oldu.