Arama Konferansı Gerçekleşti

Urla'nın gelecek 5 yılını şekillendirecek olan 'Arama Konferansı', Tarihi Tamirhane binasında başladı. 20.8.2019 17:26:47
Arama Konferansı Gerçekleşti

Urla'nın gelecek 5 yılını şekillendirecek olan 'Arama Konferansı', Tarihi Tamirhane binasında başladı. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı toplantıya Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un yanı sıra önceki dönem milletvekillerinden Alattin Yüksel, Türkan Miçooğulları, Bülent Baratalı, CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur, önceki dönem Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ ile gazeteciler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşan yaklaşık 150 kişi katıldı. Moderatörlüğünü Nihat Demirkol'un yaptığı toplantıda kısa, orta ve uzun vadeli yol haritasının şekilleneceğini söyleyen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, "İlk günden beri 'Gelin birlikte çalışalım, birlikte planlayıp birlikte yönetelim' demiştik. Bugün de kendi alanlarında deneyimli olan isimlerle gelecek vizyonumuzu planlıyoruz” diye konuştu.