Urla Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Urla Belediye Başkan Burak Oğuz ile Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Anıl Kaçar arasında toplam 125 memuru ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi imzalandı 5.9.2019 15:33:33
Urla Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Urla Belediye Başkan Burak Oğuz ile Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Anıl Kaçar arasında toplam 125 memuru ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, "Sözleşmeyle memurlarımız 1780 liralık sosyal denge tazminatına ek olarak 5 aylık ikramiye de alacak. Böylece memurlarımızın maaşlarına 2100 liralık bir katkı sağlayacağız" dedi. Tüm Bel İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Anıl Kaçar ise Başkan Oğuz'un çalışanlar arasındaki dayanışmayı arttırdığını kaydederek, "Kendisine teşekkür ediyor ve tüm memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.