Olten Filarmoni Orkestrası'ndan Müzik Ziyafeti

Dünyanın dört bir yanında konserler veren Olten Flarmoni Orkestrası, ilk kez bir belediyenin etkinliğinde sahne aldı. 31.8.2019 15:41:04
Olten Filarmoni Orkestrası'ndan Müzik Ziyafeti

Dünyanın dört bir yanında konserler veren Olten Flarmoni Orkestrası, ilk kez bir belediyenin etkinliğinde sahne aldı. Urla Bağbozumu Şenlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda  yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Olten Flarmoni Orkestrası alanı dolduran binlerce müzikseveri adeta büyüledi. Konser sonunda dakikalarca alkışlanan Orkestra'nın kurucularından Ceyhan Olten'e, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninde konuşan Başkan Oğuz, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Efendiler; hepiniz milletvekili olabilirsiniz. Bakan olabilirsiniz, hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Fakat sanatçı olamazsınız’ sözünün ne kadar anlamlı olduğuna bir kez daha tanık olduk. Önünüzde saygıyla eğiliyor ve bu akşam için teşekkür ediyorum” dedi.