Balıklıova Mahallesi Gençlerinden Müzik Şöleni

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Balıklıova Mahallesi’ndeki gençlerin oluşturduğu “Grup 12’den Sonra” müzik grubunun konserine katıldı. 2.9.2019 16:05:17
Balıklıova Mahallesi Gençlerinden Müzik Şöleni

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Balıklıova Mahallesi’ndeki gençlerin oluşturduğu “Grup 12’den Sonra” müzik grubunun konserine katıldı. Balıklıova Muhtarı Akın Yılmaz, Urla Belediye Meclis Üyeleri ve Balıklıova halkı da konsere yoğun ilgi gösterirdi.

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz konser öncesi yaptığı konuşmada Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Efendiler; hepiniz milletvekili olabilirsiniz. Bakan olabilirsiniz, hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Fakat sanatçı olamazsınız” sözünü hatırlatarak, “Böyle bir gecenin oluşmasında emek veren herkese teşekkür ederim, emeklerinize sağlık” dedi.