Balıklıoava İlkokulu'ndan Örnek Başarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir genelinde düzenlenen “Atık Pil Yarışması”nda Balıklıova İlkokulu ikinci oldu. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz Balıklıova İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle biraraya geldi. 10.9.2019 16:06:43
Balıklıoava İlkokulu'ndan Örnek Başarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir genelinde düzenlenen “Atık Pil Yarışması”nda Balıklıova İlkokulu ikinci oldu. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz Balıklıova İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle biraraya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Oğuz, okula da spor seti hediye etti.

Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu anlamlı yarışmada bizleri gururlandıran öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim diyen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “Duyarlılığınız beni çok mutlu etti. Yarışmada alınan başarı Urlamıza yakışır sonuç oldu. Eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur. Okulumuzu gezdim ve özellikle Fen Bilimleri ile Matematik sınıfları çok başarılı olmuş. Öğrencilerimiz tarafından yapılan projeleri inceledim ve hepsiyle bir kez daha gurur duydum. Eğitim için, öğrencilerimiz için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız” dedi.