2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Törenlerle Başladı

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı için Urla Atatürk İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, birim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende öğrenciler şiirler okuyup halk oyunları oynadı. 11.9.2019 16:12:42
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Törenlerle Başladı

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı için Urla Atatürk İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, birim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende öğrenciler şiirler okuyup halk oyunları oynadı. Gösterimlerin ardından 4.sınıf öğrencileri okula yeni başlayan öğrencilere hoşgeldin diyerek çiçek verdi.

Tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “Öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister’ sözünü parola edinip bilim yolunda, Atamızın aydınlattığı yolda nesiller yetiştirmeye devam etmeliyiz. Bizlerde elimizden geldiğince üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Urla’da yaklaşık 7 bin 500 öğrenci ve 700 aşkın öğretmen 2019-2020 eğitim öğretim yılına başladı.