jtemplate.ru - free templates joomla

İ  L  A  N

Urla İlçesi Kurban Hizmetleri Komisyonundan Duyurulur;

2017 Yılı Kurban Bayramı öncesinde İlçemizde kurulacak olan Kurban Satış yerleri;

1-Sanayi Sitesi Belediye Şantiyesi Yanı,

2-İskele Mahallesi,

3-Zeytinalan Mahallesinde,

Kurban Kesim Yerleri olarak,

2-Sanayii Sitesi Belediyesi Şantiyesi yanı ve

3-Zeytinalan Mahallesi belirlenmiştir.

Küçükbaş Kurban Kesim Ücreti Bayramın 1.Günü:75.00TL bayramın 2. ve diğer günlerinde 70.00 TL olarak belirlenmiştir.

Büyükbaş Kurbanların kesimi Urla-İzmir Büyükşehir Mezbahasında yapılacaktır.

Belirlenen bu yerler dışında. Hıfzısıhha  Kurulu Kararlarına uygun olmak kaydıyla "Kurban Kesim ve Satış Yeri" kurmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin Urla İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonuna müracaat etmeleri  gerekmektedir. Aksi halde izinsiz hiçbir kişi veya kurumun kendilerinden "Kurban Kesim Yeri" belirleyerek  çalışmasına müsaade edilmeyecektir.

İlgililere ve kamuoyuna önemle duyurulur .

Urla İlçesi Kurban Hizmetler Komisyonu

Linkler